پرش به محتوای اصلی

اخبار

عملیات اجرایی پروژه ملی FTTX استان ایلام بزودی آغاز می شود

عملیات اجرایی  پروژه ملی FTTX استان ایلام بزودی آغاز می شود
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام در جلسه با شهرداری استان اظهارکرد: با همکاری شرکت های وب عملیات اجرایی پروژه ملی FTTX استان ایلام بزودی آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام،عباس بیرامی مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام درجلسه هماهنگی با شهرداری استان جهت اجرای پروژه FTTXبا همکاری شرکت های وب  با بیان اینکه نسخه شفابخش حوزه ارتباطات در کشور افزایش کیفیت ارتباطات ثابت است گفت: فناوری ADSL در حال حاضر در حوزه ارتباطات ثابت مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این‌حال این فناوری کیفیت مناسبی را ارائه نمیدهد ،بنابراین باید فناوری ارتباطات ثابت تغییر پیدا کند تا کاربران سرعت‌های بالاتری را تجربه کنند که یکی از در دسترس‌ترین فناوری‌های موجود VDSL است.

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان با اشاره به زیرساخت های انجام شده جهت توسعه شبکه فیبرنوری در استان، گفت: در مسیر توسعه این شبکه مهم در این استان شهرداری، شرکت مخابرات، شرکت های وب و شرکت زیرساخت همکاری زیادی با مجموعه استان دارند.

وی ادامه داد: با افتتاح این پروژه تولید محتوای ایرانی و ارائه فناوری ها و خدمات با سرعت بالا در این استان رشد چشمگیری خواهد داشت.

بیرامی اضافه کرد: شهرداری در توسعه زیرساخت نسل جدید ارتباطات که از بستر فیبرنوری انجام می شود نقش بسیار مهمی ایفا می کندوانتظار داریم با شرکت  های وب  بعنوان مجری طرح همکاری لازم راداشته باشد.

۲۹ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۳۲
تعداد بازدید: ۶۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید