پرش به محتوای اصلی

اخبار

چهارمین جلسه شورای راهبری حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام برگزارشد.

چهارمین جلسه شورای راهبری حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام برگزارشد.
سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام گفت : پروژه فیبرنوری منازل (FTTH) در 25 شهر استان در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام، علی کریمی سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات این استان در جلسه شورای راهبری حوزه ارتباطات  با اشاره به اجرای پروژه فیبرنوری منازل در استان به عنوان مهمترین پروژه ارتباطی در حال اجرا در استان گفت: شرکت های وب به عنوان مجری پروژه در 25 شهراستان عملیات اجرایی این پروژه را آغاز کرده است و بزودی در شهر ایلام شهروندان میتوانند از این بستر استفاده کنند.

وی با اشاره به تاکید بربحث اشتغال در حوزه ارتباطات و حمایت از طرحهای دانش بنیان افزود: با همکاری پست بانک استان و در قالب تبصره 18 از ابتدای سال تاکنون 58 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

کریمی اتصال روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات را یادآور شد و افزود: با همکاری همراه اول 10 روستای دیگر استان با ایجاد 3 سایت جدید به اینترنت پرسرعت متصل می شوند.

سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام ادامه داد: در راستای تکمیل مسیر پشتیبان فیبرنوری استان، رینگ مسیر دره شهر به آبدانان و آبدانان به دهلران به مرحله اجرا در آمده و بزودی این پروژه تکمیل خواهد شد.

۲۵ مهر ۱۴۰۱ ۱۱:۰۶
تعداد بازدید: ۴۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید