مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام از عملیات 40 کیلومتر شوت فیبر پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر ایلام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام ، علی کریمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام در بازدید از پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارهای استان با اعلام این خبر گفت : عملیات اجرایی شوت فیبرنوری در شهر ایلام به طول 150 کیلومترتوسط شرکت " های وب " بعنوان مجری طرح آغاز شده است.
کریمی با اشاره به اجرای بیش از 40 کیلومتر شوت فیبردر شهرایلام ، افزود : عملیات داکت گذاری در کلیه شهرهای استان پایان یافته و امیدواریم بتدریج عملیات شوت فیبر درکلیه شهرهای استان انجام شود تا بتوانیم خدمات بهتر و مناسبتری به شهروندان ارائه دهیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اینکه هم اکنون امکان ارائه سرویس در شهرهای ایلام و مهران وجود دارد گفت: در مرحله اول پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها عملیات شوت فیبر به طول 57 کیلومتر در شهر ایلام اجرا شده است و امکان ارائه سرویس با سرعت های بالا برای متقاضیان فراهم شده است.
علی کریمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان طرح ملی توسعه شبکه مبتنی بر فیبر نوری (FTTX) را یکی از طرح های کلان و زیرساختی کشور دانست و گفت: هماهنگی های بعمل آمده جهت انجام عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها FTTX توسط شرکت مجری طرح صورت پذیرفته و طرح مذکور هم اکنون در سطح شهر ایلام در حال اجرا و در فاز شوتینگ فیبر است.
وی افزود: با اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها علاوه بر افزایش سرعت دسترسی فعلی کاربران خانگی و تجاری به اینترنت ثابت، زیرساخت های ارتباطی لازم برای دهه های آینده نیز فراهم می شود و خدمات فناورانه و بروز دنیا که زیرساخت مورد نیاز آن اینترنت با کیفیت، پرسرعت و پایدار است از طریق این بستر در دسترس قرار خواهد گرفت.