پرش به محتوای اصلی

اخبار

بازدید مدیرکل ICT استان ایلام از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید چیلات و چنگوله

بازدید مدیرکل ICT استان ایلام از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید چیلات و چنگوله
بیرامی مدیرکل ICT استان ایلام در بازدید از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید استان گفت: باهمکاری و مساعدت وزارت ارتباطات مرز چیلات تا اربعین امسال به فیبرنوری متصل خواهدشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام، مدیرکل ICT استان از پروژه فیبرنوری مرزهای جدید چیلات وچنگوله در شهرستانهای دهلران و مهران بازدید و ازنزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه قرارگرفتند.

بیرامی در این بازدید از ناظرپروژه توضیحاتی را در خصوص نحوه اجرا ،مدت زمان انجام کار و موانع و چالشهای موجود خواستند و از روند کلی اجرای پروژه ابراز رضایت کردند.در ادامه این بازدید مدیرکل ICT استان بافرمانداران شهرسَتانهای مهران و دهلران دیدار کردند.

ایشان در این دیدارها باتاکیدبراینکه حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات درزمینه تکمیل زیرساختهای مرزهای جدید استان زودتر ازسایر دستگاههای خدمات رسان پیشقدم شده است از فرمانداران شهرستانهای مهران و دهلران خواستند َدرجهت تسریع در روند اجرای پروژه موانع ومشکلات موجود رابرطرف نمایند.وی برخی از این مشکلات آلوده بودن منطقه به مین های بجا مانده از دوران دفاع مقدس، معارضین موجود و نبود جاده مناسب بیان کردند.

فرمانداران شهرستانهای مهران ودهلران ضمن تشکر از حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات استان، درزمینه رفع مشکلات و چالشهای موجود قول مساعدت وپیگیری لازم را  دادند.

۲۶ تیر ۱۳۹۷ ۰۷:۴۵
تعداد بازدید: ۱۷۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید