پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام:

پوشش ارتباطی مناطق هدف گردشگری استان در دستور کار قرار میگیرد

پوشش ارتباطی مناطق هدف گردشگری استان در دستور کار قرار میگیرد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام در جلسه شورای اداری استان گفت : با هدف توسعه مناطق گردشگری در استان و همکاری شرکتهای ارتباطی ، پوشش ارتباطی این مناطق در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام ، عباس بیرامی در جلسه شورای اداری استان با اشاره به توسعه مناطق روستایی که از مهمترین اهداف وزارت ارتباطات است گفت: با هدف توسعه اشتغال در روستاها بخصوص روستاهای هدف گردشگری، تکمیل و ارتقاء شبکه ارتباطی این مناطق در دستور کار قرار گرفته است.

نماینده وزیر ارتباطات در استان ادامه داد: با همکاری شرکت مخابرات 300 کیلومتر فیبرنوری در استان انجام می شود ودر حال حاضر اجرای 122 کیلومتر فیبرنوری روستایی آغاز شده و تاکنون بیش از 23 کیلومتر آن اجرا و با برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال امیدواریم پروژه تکمیل گردد.

وی افزودند: توسعه شبکه فیبرنوری و پروژه طرح خدمات عمومی اجباری (USO) در روستاها،  از پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان بوده که ضروری است درصد تحقق پروژه های فوق توسط واحدهای مسئول  پیگیری و گزارش گردد .

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان در ادامه با تدوین سیاست توسعه محوری روستاها در حوزه عملکرد پست بانک گفت: پست بانک با استفاده از ظرفیتها و خدمات پستی در مناطق  روستایی و کمتر توسعه یافته زمینه توسعه کسب و کار را برای جوانان روستایی فراهم می کند.

بیرامی با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات در هوشمندسازی مدارس و اتصال به شبکه ملی اطلاعات گفت: از شرکت مخابرات استان میخواهیم که در اتصال مدارس استان به شبکه ملی اطلاعات همکاری لازم را با آموزش و پرورش داشته باشد.

۲۷ آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱
تعداد بازدید: ۴۵۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید